torsdag den 1. august 2013

Et frø er sået - det skal vokse og blive stærkt



Blog den 1. august 2013

1.  august sommeren er på held og efteråret med de smukke farver er på vej. Men for os på Refhalevej er foråret netop kommet, vi sprudler af energi og virkelyst, vi vokser med hinanden, vi henter inspiration og får sparring dels i forbindelse med foredrag og dels i gruppen, hvor vi byder ind med egen erfaring - vi sparre med hinanden. Den positive dynamik, der er i gruppen glædes vi alle ved. Vi er ildsjæle ikke kun i ord men også i vores adfærd.

Et frø er sået - det skal vokse og blive stærkt.

Et iværksætter projekt er sat i søen. Kim Christofte præsenterede os for de formalia, der er omkring iværksætteri: Projektet skal have et navn, der skal udarbejdes en vision, mission, en forretningsform, defineres roller og ansvarsfordeling, budget tidslinje, projektbeskrivelse og overdragelses­forret­ning,  det var de udfordringer der mødte os i går den 31. juli. 

I dag repræsenterer gruppen 7 personer, jeg kan mærke ånden, energi, viljen og lysten i dette. Vi har i dag beskrevet vores motivation og de kompetencer, vi hver især kan byde ind med i dette spændende projekt. Mandag skal vi fastsætte vores vision og mission.


Hilsen
Eva Smidt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar