søndag den 25. august 2013

Nye Lækre Lokaler & SOFTmassage



Blogspot tirsdag d. 21. august 2013 - Skrevet af Søs Petersen


Spændte og forventningsfulde møder alle tidligere end normalt, det er første dag, vi skal tage vores – dvs. Company Care’s www.companycare.dk - nye lokaler i brug. Adressen er nu  Laplandsgade 4, 1. sal., 2300 København S, og vi sidder i et stort lyst lækkert og åbent kontorlandskab, selvom vi er mange er her stille, roligt og fredfyldt.


Endnu mere fredfyldt bliver resten af dagen:


Dagens indlæg holdes af Elene Petersen, som bl.a. er uddannet afspændingspædagog, stresscoach og mindfullness- instruktør – og kalder sig selv for stressnørd.


Elene er erfaren foredragsholder, men det er første gang hun taler om SOFTmassage. Essensen af Elenes foredrag er, at vi skal passe meget godt på os selv, det kan være svært at få tid til, så lad det blive en daglig vane.

Elene tilbyder:


”SOFT massage er en blid systematisk serie af berøringer og strygninger der langsomt og blidt bevæger sig nedover kroppen fra toppen af hovedet til undersiden af fødderne.


SOFT er en helt ny massage, udviklet af psykomotorisk terapeut Elene Petersen og jordemoder Pia Hern, med henblik på at frigøre hormonet Oxytocin – også kaldet ”kærligheds-hormonet”


Læs evt. mere på Elene’s hjemmeside: www.softmassage.dk

Alle på holdet bliver tilbudt en times gratis SOFT Massage hos Elene på Finsensvej. Det ”koster”  kun, at hun må bruge dig som reference ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar