søndag den 4. august 2013

Jeg vil gerne drikke en kop kaffe med dig



02.08.13, Birgit K.
 
Det er ikke på et kaffemøde, man typisk får sig et job – men et kaffemøde kan bringe en et skridt nærmere dette mål. I dag har holdet haft besøg af René Nørbjerg, som fortalte om, hvordan man holder et kaffemøde – og, hvordan han via den vej, fik sit nuværende job i Danske Bank. 

Gennem flere år har René systematisk taget initiativ til kaffemøder.
Flere gange er det rent faktisk har lykkes  ham, at får en aftale på plads med personer, han i første omgang ikke anså det som muligt, at opnå en kaffeaftale med. 

Opfodringen gik på, at man skal prøve sig selv af. Man ved ikke, hvem man kan få et kaffemøde med, hvis ikke man prøver. Med over 100 kaffemøder i bagagen, ved René, hvad han taler om.
 
Når aftalen er hus, handler det dernæst om at være velforberedt. Søger man job, har man selvfølgelig et opdateret CV og visitkort parat.  En uskreven regel er, at den der inviterer, lader den inviterede sætte tidspunktet. Sådan vrimler det med tips og ideer, når René med et smil deler ud af sine erfaringer – store som små. Skulle man få lyst til at høre mere om kaffemøder, kan holdet fra ”Et bord til en jobsøgende” varmt anbefale René Nørbjerg.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar