torsdag den 29. august 2013

KEND DIN TYPE – og tag bedre vare på dig selv



Blog d. 29. august 2013 af Kirsten Carter




Et inspirerende indlæg af Susan S. Christensen, SSC Coaching.
Foredraget ”Hvad kan du bruge det til, når du kender din type?” handlede om de mange forskellige ”typer af typer”, vi hver især består af.

I første omgang var det emner, som de fleste nok havde hørt om før, men alligevel formåede Susan, at fortælle om det på en sådan måde, at det blev set i et helt nyt lys.
Susan havde valgt at fokusere på de forskellige typer lidt bredere end de sædvanlige personlighedstest, og tog især udgangspunkt i:

- introvert vs. ekstrovert
- nej-menneske vs. ja-menneske
- samt særlig sensitivite

Hvordan henter du energi eller hvad dræner dig for energi? Er du er introvert eller ekstrovert og hvad betyder det egentligt? Hvordan kan nej/ja mennesker supplere hinanden, når den ene er for skeptisk/kritisk og den anden måske for naiv/åben? Hvor mange procent af befolkningen vurderes de forskellige typer at udgøre? Er du særlig sensitiv på mere end et område, f.eks. fysisk, personlig, social, ideologisk, spirituel? 

Vi kom også ind på de mange forskellige test der findes, når vi søger job. Hvad testes og hvorfor tester vi og hvad kan vi bruge det til? 

Hvordan kan vi hjælpe og supplere hinanden? Hvordan bliver vi bedre til at kommunikere? Mulighederne er mange og det var et super spændende foredrag, hvor vi var meget engagerede, der blev både grint højt og spurgt meget ind til Susans oplæg. Vi blev lidt klogere på os selv og andre typer og det gav en større forståelse og lyst til at vide endnu mere. 

Endnu engang er vi blevet beriget med en super god foredragsholder. I kan læse mere om Susan på hendes hjemmeside: http://www.skottegaard.dk/ og vi siger tusind tak for et inspirerende foredrag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar